Onderhoud, bandenwissels, kleine en grote reparaties vertrouwd geregeld! Band versleten? Kapotte ruit? Hagelschade, parkeerschade, of erger? De onderstaande bedrijven zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van caravans, vouwwagens, campers en trailers. Zij hebben uitstekende contacten met alle verzeke-raars, en alle reparaties zijn met garantie. AL HET ONDERHOUD EN ALLE REPARATIES KUNNEN UITGEVOERD WORDEN ZONDER DAT U ER OMKIJKEN NAAR HEEFT GEVOLGEN VAN    EEN KLAPBAND WANDEN VERVANGEN    WEGENS VOCHTSCHADE GEHELE ZIJKANT    OPNIEUW BEPLAAT VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE REPARATIES Hieronder vindt u enkele voorbeelden van uitgevoerde repara-ties aan caravans en campers: alles van onderhoud en kleine schades tot ingrijpende renovaties.
STALLING
NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL HAGELSCHADE PAALTJE GERAAKT INTERIEUR   REPARATIES Impressie
Alfons heeft 19 jaar gewerkt in de garage van “Winters Recreatie & Techniek”, te Hazerswoude-Dorp. Hij heeft al die jaren met veel plezier aan heel veel caravans mogen werken. Vanaf mei 2019 is hij een nieuwe weg ingeslagen en heeft hij Alfons Caravan Service opgericht. Samen met zijn vrouw Tamara gaat hij voor u aan het werk. Alfons Caravan Service is gevestigd op het voorterrein van Stalling A20.
Allround monteurs voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van caravans, vouwwagens, aanhangers, campers, boot- en paardentrailers. Ook op locatie!